Velkommen til Mapin. Vi er en konsulentvirksomhed med kompetence i
Geografisk
Informations
System

Vi arbejder for at synliggøre værdien af at udnytte det geografiske aspekt af data.
GIS er et stærkt redskab til at visualisere store mængder af data om vores verden så det intuitivt bliver meget lettere at forstå sammenhænge og helheder. 

Som en konsekvens af 'Den fællesoffentlige Digitaliseringsstrategi' er en række grunddata efterhånden blevet frigivet og data kan frit anvendes af alle til at skabe værdi ud af de informationer, data giver os. Det kræver dog at man har en grundig viden om databehandling og evner at foretage de rette analyser på data.

Sideløbende er der sket en hastig udbredelse af open source GIS software de seneste år, og kortlægning er blevet en mulighed for mange andre erhverv end de traditionelle GIS erhverv som geografer, landinspektører og landmålingsteknikere. Dets potentiale er dog endnu ukendt for mange, som kan have stor gavn af kortlægning og GIS analyser.
Vi mener at GIS er et stærkt analyse- og visualiseringsværktøj og bør udbredes i meget større udstrækning til mange flere erhverv.
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.